El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Teatre Calderón obri les portes al públic amb un gran espectacle de dansa

Teatre Calderón

Durant aquests mesos que ha estat tancat el Teatre Calderón, s'ha aprofitat per realitzar diferents treballs de reforma del mateix teatre

El pròxim dissabte, dia 19 de setembte, el Calderón acollirà la funció 'Amelia' (Que no te corten las alas), a càrrec de Marea Danza

 

Com bé explica la companyia: "Amèlia és la història d’una xiqueta que somia amb els ocells, amb els núvols i amb mons xicotets als seus peus. És la història de cada dona que es posa l’horitzó com a límit i la llibertat com a únic equipatge. Marea Danza i La Teta Calva ens hem donat la mà per a alçar el vol en aquest viatge rasant de les emocions, per a crear un espectacle de dansa flamenca per a tots els públics. Sentiu els motors i les hèlices, emmudiu amb les bombes, amb les coses belles i el que és terrible, deixeu que us seduïsca el trinar d’eixe canari que vola dins de cadascun".  

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha afirmat que: "El Teatre Calderón torna a la seua activitat de forma habitual, respectant sempre tota la normativa higiènic-sanitària per oferir una cultura segura a tota la ciutadania. Des del primer moment hem treballat per dinamitzar aquest sector que tant mal ho ha estat passant a causa de la pandèmia i hem dut i durem endavant diferents iniciatives per donar-los suport".

La funció tindrà lloc el pròxim dissabte dia 19 de setembre i, començarà a les 19h amb un preu de 3€.

Cal destacar entre la programació que oferirà el Teatre Calderón, un concert irrepetible: 'Cant Espiritual' amb Carles Dénia. Serà el dijous 8 d'octubre a les 20.30h.