El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Teatre Calderón reprograma els espectacles d'Albert Pla i El Diluvi per a desembre

Teatre Calderón

Les noves dates seran divendres 11 de desembre -21h- per al concert de 'El Diluvi', i dissabte 12 de desembre -20.30 h- per a l'actuació d'Albert Pla.

Les actuacions d'Albert Pla i el grup El Diluvi al Teatre Calderón, programades inicialment per a març però cancel·lades a causa de la crisi sanitària, tindran lloc finalment en desembre. Els posseïdors de les entrades poden optar per la devolució del seu import, o per mantenir-la de cara a la nova data.

Les noves dates seran divendres 11 de desembre -21h- per al concert de 'El Diluvi', i dissabte 12 de desembre -20.30 h- per a l'actuació d'Albert Pla. La devolució via telemàtica per als dos espectacles ja s'ha iniciat, si es van comprar les entrades en línia a través de TicketAlcoi. La devolució presencial s'ha de realitzar a la taquilla del teatre, una vegada finalitze la quarantena. Un altre dels espectacles cancel·lats és el del concert commemoratiu del naixement de Ludwig van Beethoven, previst per al 5 d'abril, per al qual encara no es disposa de nova data.

Des de la direcció del Teatre ens confirmen que de moment no hi ha data per a reprendre l'activitat, però confirmen que la cancel·lació o ajornament afecta a tots els espectacles que tenien entrades ja a la venda.