El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Teatre Calderón reviu a Joan Valls

Pepa Botella i Juan Javier Gisbert han posat veu al poeta

En un dels primers actes pe recordar el centenari del naixement del poeta alcoià, han participat la Corporació Municipal Primitiva d'Alcoi, dirigida per Eduard Terol. També han participat la Coral Polifònica Alcoiana, el Cor de Veus Blanques i Grup de Cantors d'Alcoi. . Pepa Botella i Juan Javier Gisbert han recitat poemes de Valls

L'Any Joan Valls ha començat amb força. Si fa uns dies s'inaugurava l'exposició "100 vegades Joan Valls" a la Capella de l'Antic Asil, ara el Teatre Calderón ha acollit el concert - recital "Musica per als versos, versos per a la música". En un dels primers actes pe recordar el centenari del naixement del poeta alcoià, han participat la Corporació Municipal Primitiva d'Alcoi, dirigida per Eduard Terol. També han participat la Coral Polifònica Alcoiana, el Cor de Veus Blanques i Grup de Cantors d'Alcoi. Recorda que tots els actes sobre l'any Joan Valls pots seguir-los a ARAMULTIMÈDIA, mitjà de comunicació col·laborador amb #AnyJoanValls .

El concert ha tingut una calorosa acollida al Teatre Calderón. Pepa Botella i Juan Javier Gisbert han posat veu als poemes de Valls. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alcoi és la principal organitzadora dels actes de l'Any Joan Valls.

Durant 2017 hi haurà molts més actes per recordar l'efemèride. Una de les accions és l'edició de calendaris recordant a Valls, que es poden arreplegar ja en la Tourist Info.