El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Teatre Principal reobri les portes dos dies per a la Mostra de Teatre Escolar

El Teatre Principal obri les portes per dos dies, per acollir la Mostra de Teatre Escolar
Els Menuts d'Horta Major han reestrenat l'escenari del Principal després de quasi dos mesos tancat

Fa quasi dos mesos que està tancat, des que caducara el contracte amb La Dependent. Però ha reobert les portes de manera temporal per acollir part de les obres de la Mostra de Teatre Escolar. Els Menuts d'Horta Major són els que han xafat de nou l'escenari, amb una obra que el col·legi ha dedicat a la seua directora, Chelo López, que va faltar fa uns dies.

Ja està en marxa la segona Mostra de Teatre Escolar d'Alcoi, que se celebra en tres espais escènics diferents de la ciutat. Un d'ells és el Teatre Principal, que ha reobert de nou les portes, de manera temporal i per a dos dies, per tal d'acollir part de les obres de la Mostra. S'ha contractat una empresa per a aquest temps perquè gestione les dependències teatrals. El mateix sistema es gastarà per a la pròxima Mostra de Teatre del mes de maig, i on es tronarà a utilitzar l'escenari del Teatre Principal. És la primera vegada que obri les portes després del seu tancament en març, quan va caducar el contracte amb la Dependent, i a espera que es traga un nou concurs de gestió.

I l'obra que ha reestrenat l'escenari del principal ha sigut 'Els amics del bosc', d'Els Menuts d'Horta Major. Una obra en la qual participen tots els xiquets de tercer d'infantil, i que s'ha dedicat a Chelo López, qui fora directora del centre i que malauradament ens va deixar fa uns dies.

La Mostra de Teatre Escolar continua fins aquest dijous 19 d'abril al Centre Cultural Mario Silvestre, el teatre dels Salesians i el Principal. Les obres en horari de vesprada són obertes al públic en general. La programació completa pots consultar-la ací.