El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El temps de les dones ja ha arribat

Es poden apuntar totes les dones que desitgen. La inscripció és gratuïta i amb aforament il·limitat, excepte en alguns tallers per al seu correcte funcionament. Les inscripcions es poden fer a aquest enllaç.

AMB VÍDEO. Parlem en Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, i María Moltó, periodista i experta en coaching, per les imminents jornades 'Temps de Dones'.

Des de l'Ajuntament de Cocentaina saben quant important són les dones en la societat actual. Cada vegada són més les dones influents, que han aconseguit triomfar en un món que, fins ara, sols era l'home qui podia tindre eixa oportunitat. Per això, el municipi contestà hi ha redissenyat (cal recordar que ja es varen fer l'any 2016) unes jornades fetes per i per a elles. Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, explica que "aquesta edició del 2018 és més completa, i persegueix tres objectius. Seguir amb eixa lluita per una igualtat efectiva entre homes i dones, empoderar a la dona; oferir espais i compartir experiències d'èxit laboral; i, per altra banda, el tema de la formació, que és un aspecte molt important per a l'Ajuntament de Cocentaina".

Les jornades es duran a terme entre el dilluns 10 i el divendres 28 de setembre, i entre les activitats que es faran trobem tallers de networking, per a conèixer empresaris i crear sinergies; tallers formatius de diferents temàtiques per a dones que vullguen seguir aprenent i formar-se professionalment; i xarrades amb dones influents de la Comunitat Valenciana perquè conten les seues vivències. A banda també hi haurà classes de ioga matinal per començar els dies amb bon peu, introducció a la meditació mindfulness o activitats a l'aire lliure, entre altres. ARAMULTIMÈDIA vol conèixer més sobre aquestes jornades i ha parlat amb Mireia Estepa, alcaldessa de Cocentaina, i María Moltó, periodista i experta en coaching, present a l'organització de les jornades. Tot al vídeo.