El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El termini per matricular-se als Cursos de Valencià d'Alcoi finalitza el 18 de desembre

L'IES Pare Vitòria, un dels cetres on s'imparteixen els cursos de forma presencial / AM

Tota la informació sobre els cursos de valencià la podeu consultar al web del gabinet de valencià

Els Cursos de Valencià de l'Ajuntament d'Alcoi continuen amb el termini de matriculació obert. Cal destacar que no queden places per als cursos del nivell C1 i del nivell C2, però encara hi ha places per a altres nivells. Fins al 18 de desembre continua obert el termini de matrícula.

Tota la informació sobre els cursos de valencià la podeu consultar al web del gabinet de valencià, així com tota la documentació requerida. Des del consistori indiquen que s’ha cancel·lat el sistema en línia de pagament de la matrícula dels cursos de valencià 2021.

Aquests cursos s'imparteixen de forma presencial a l’IES Pare Vitòria, de l’IES Andreu Sempere i del Col·legi Salesians Joan XXIII. L'Ajuntament té un pla B en cas de produir-se un estat sanitari molt complicat i que tancaren els centres educatius on es fan els cursos de valencià. Els cursos continuarien en línia i les classes se seguirien des de casa de manera telemàtica.


Per a aquelles persones que no puguen assistir als cursos de valencià, el Gabinet de Normalització Lingüística ofereix un servei d’informació (també al web del Gabinet) per a preparar-se els exàmens oficials de valencià, que inclou assessorament sobre les proves, els temaris, models d’examen, bibliografia, etc.