El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El termini per presentar propostes als pressupostos participatius d'Alcoi s'obri el 28 de setembre

Carril bici, una de les propsotes més visibles dels pptos participatius / AM

Per tal d'ajudar al compliment de les mesures sanitàries de la Covid-19, els interessats en acudir als tallers formatius es dividiran en dos grups. El primer grup assistirà els dies 6 i 13 d'octubre, mentre que el segon grup assistirà el 8 i 15 del mateix mes. Tots ells al CCJ. 

Alcoi iniciarà el procés de pressupostos participatius el pròxim 28 de setembre amb l'arreplegada de propostes amb els seus corresponents vots i avals. Serà la primera de les fases importants d'aquest procés en el que l'Ajuntament ofereix 400.000 euros a la ciutadania. D'aquests, 320.000 seran propostes d'inversió i 80.000 per a propostes de despesa corrent. El carril bici o la millora d'accessos a la ciutat són inversions que ja s'han fet realitat i que han eixit de les edicions anteriors dels pressupostos participatius.

Alcoiparticipa.com és la web on es pot fer el seguiment de tot el procés dels pressupostos participatius. La primera fase és l'arreplegada de propostes i avals, del 28 de setembre al 18 d'octubre. I ja a partir del 25 de novembre fins al dia 8 de desembre tindrà lloc el període de votacions.

La regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuán, ha informat dels tallers per continuar fent difusió dels pressupostos participatius i resoldre dubtes sobre les propostes. Aquests se celebraran durant l'etapa d'arreplegada de propostes. Per tal d'ajudar al compliment de les mesures sanitàries de la Covid-19, els interessats en acudir es dividiran en dos grups. El primer grup assistirà els dies 6 i 13 d'octubre, mentre que el segon grup assistirà el 8 i 15 del mateix mes. Tots ells al CCJ i es snecessita inscripció prèvia. Des d'ARAMULTIMÈDIA informarem puntualment dels terminis i enllaços per a les inscripcions. 

Cal recordar que algunes de les propostes que han eixit de la participació ciutadana ja són una realitat. Algunes d'elles són les rotondes d'accesos sud i nord, la retirada de la gespa artificial d'una de les pistes de futbol sala de Caramanxel o el carril bici.