El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

“El Testament de Maria”, el nou espectacle de La Dependent

Aquesta nova obra es presentarà durant la Mostra de Teatre d’Alcoi. Una proposta escènica en la qual es parla de la confessió d’una Mare de Déu desmitificada, i la tracta com a una dona i una mare.

La companyia alcoiana, La Dependent, presentarà a la Mostra de Teatre d’Alcoi el seu nou espectacle “El Testament de Maria”. Aquesta versió és una versió en valencià del text original del premiat autor irlandés Colm Tóibín.

Els espectadors podran veure a una dona i mare mostrant els seus sentiments davant la mort del seu fill. El monòleg de la protagonista desperta emocions entre el públic, amb la imatge d’una Mare de Déu que queda desmitificada i es converteix en una persona normal, amb sentiments reals.

L’obra se situa en l’exili de Maria de Nazaret en Efes, al final de la seua vida, moment que repassa amb compassió moments de la seua vida.

L’encarregada de donar vida a aquest personatge tan profund serà Pepa Miralles, que confessa que quan va llegir el text es va convertir en una necessitat realitzar aquest paper, que a més, li ha resultat tot un repte.

“El Testament de Maria” tracta un tema que a tots ens afecta, la pèrdua d’un ésser volgut, i gràcies a aquest muntatge el públic “podrà viure un moment de connexió sense interferències, en el qual descobrir el gratificant que pot ser que una persona et conte la seua història”, ha recalcat Pepa Miralles.

Si vols gaudir d’aquesta experiència, l’obra s’estrenarà durant la jornada de la 39 edició de la Mostra de Teatre del dia 5 de juny al Centre Cultural Mario Silvestre.