El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Teular de Cocentaina acull la representació del conte musical 'Dolç Nadal, La Dolçaina Màgica'

Dijous 4 de gener a les 19 h amb entrada lliure

La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina i el grup de teatre "Teló Teatre" realitzaran el conte musical 'Dolç Nadal, La Dolçaina Màgica'. El text original del conte musical és de Pablo León Vidal, la música és de Francisco Valor Llorens i la direcció escènica, a càrrec de Jose Miguel López

Aquesta és una activitat més de les organitzades per l'Ajuntament de Cocentaina en l'època nadalenca. La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina i el grup de teatre "Teló Teatre" realitzaran el conte musical 'Dolç Nadal, La Dolçaina Màgica'. Aquesta es representarà el dijous 4 de gener a les 19 h al Centre Cultural El Teular.

El text original del conte musical és de Pablo León Vidal, la música és de Francisco Valor Llorens i la direcció escènica, a càrrec de José Miguel López. La temàtica és nadalenca i està dirigit, principalment, als més menuts.

Per fer-se una idea del que es podrà veure en l'espectacle, mostrem un vídeo publicitari que ha facilitat la Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina.