El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El tèxtil busca millorar l'exportació a Alemanya

Les empreses mostres les últimes novetats a Alemanya/FO
Alemanya ha acollit del 12 al 15 de gener la fira més gran i important del sector tèxtil, on han participat 18 empreses de l'Alcoià i el Comtat

Hui conclou a Frankfurt, Alemanya, la fora per excel·lència del sector tèxtil. No hi ha empresa que no hi estiga, per tal de mostrar les seues novetats i trobar nous compradors internacionals. Les empreses de les nostres comarques també han assistit a la fira, per tal d'incrementar les seues exportacions.

Més de 2.500 empreses han presentat aquesta setmana a Alemanya les seues novetats en teixits, colors, materials o productes. És la cita anual més important del sector tèxtil, on empreses tèxtils de 60 països i compradors de tot el món es troben en Frankfurt.

D'Espanya participen 113 empreses, segons les dades de Heimtextil. Gran part d'elles són de la Comunitat Valenciana, molt dedicada a la indústria tèxtil. De l'Alcoià i el Comtat són 18 les empreses que han participat en la fira, com per exemple Comersan, Francisco Jover, Textiles Olcina, Antecuir o Dabedan Tejidos Ignífugos.