El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El tèxtil busca professionals tècnics, i AITEX forma als futurs treballadors

El 10 de desembre s'inicien dos nous cursos tècnics per a persones desocupades, per a formar-los en el control dels telers. És una formació molt completa de 600 hores amb pràctiques en empreses. I es tracta d'un perfil molt reclamat per les empreses del sector, així que és molt probable trobar un treball en acabar.

Un dels principals objectius d'AITEX, l'Institut Tecnològic Tèxtil ubicat a l'Alcoià, és cobrir les necessitats de les empreses del sector. I una de les peticions més grans que fan ara mateix és trobar treballadors que controlen els telers, una formació que en els últims anys ha minvat i que des d'AITEX volen recuperar.

Per això a partir del pròxim dia 10 AITEX ofereix dos nous cursos de formació específics de disseny tècnic i de control de les màquines. Una formació de vora 600 hores cada curs, amb pràctiques en empreses, i amb una garantia quasi clara d'aconseguir ocupació en acabar.

Des d'ARAMULTIMÈDIA volem saber més d'aquesta oportunitat, i hem parlat en María José Doménech, tècnic de formació d'AITEX. Tot al vídeo.