El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El tèxtil és una indústria de futur. I els dissenyadors d'eixe futur estan en la Càtedra d'AITEX, al campus d'Alcoi de la UPV

AITEX i UPV lliuren els premis de la càtedra que organitzen conjuntament

Arrecife, de Miguel Morán i Carmen Coll, és el disseny guanyador d'aquesta segona edició dels premis Càtedra Aitex-UPV. Una edició renyida amb molta qualitat. De fet, s'ha lliurat un accèssit com a quart premi davant la dificultat de triar entre tots. Una demostració més que la formació a la UPV és d'alta qualitat, i la relació amb el món laboral del sector tèxtil és directa gràcies a AITEX.

Miguel Morán i Carmen Coll són els dos estudiants de primer de Disseny de Producte que s'han endut el primer premi del concurs de Disseny de la Càtedra AITEX. A més dels 1.000 euros en metàl·lic pel seu disseny, Arrecife, ells i la resta de guanyadors viatjaran a Home Textil Premium, la fira tèxtil que se celebra a Madrid en setembre, i on l'estand d'AITEX mostrarà els seus treballs guanyadors.

El jurat ha destacat enguany l'alta qualitat dels treballs presentats i, de fet, a més dels tres premis estipulats, s'ha lliurat un quart com un accèssit per la seua alta qualitat tècnica. Així, el llistat de guanyadors és el següent:

- Primer premi a Miguel Morán i Carmen Coll per Arrecife
- Segon premi a Julián Campos per Fproject.
- Tercer premi a Patricia Bazaga per Astrea.
- Accésit per a Cristian Fuentes per Afrinme.

Uns premis que deixen molt bon sabor de boca no sols entre els organitzadors, sinó també entre els membres del jurat, representants d'empreses tèxtils de la zona, que comproven com és l'alta formació dels dissenyadors a la UPV, i els que seran els seus treballadors del futur. Aramultimèdia no ha volgut perdre's els premis. Tot al vídeo.