El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El tèxtil valencià ja vesteix la Caixa Màgica de Madrid

La fira tèxtl a Madrid acaba d'obrir les portes

Ja ha obert les portes a Madrid l'única fira especialitzada en tèxtils per a la llar. El 72 per cent de les empreses que participen són valencianes, i d'aquestes, més de la meitat són de les Comarques Centrals. ARAMULTIMÈDIA s'ha desplaçat a Madrid per a saber què es cou a la Fira Home Tèxtils Premium.

41 empreses valencianes, més de la meitat de l'Alcoià, el Comtat i la Vall d'Albaida, estan des d'aquest 11 de setembre a la Caixa Màgica de Madrid en Textilhogar, la Fira Home Tèxtils Premium. És l'única trobada comercial del sector a tota Europa especialitzada en roba per a la llar, i està organitzada per Fira València i la patronal valenciana ATEVAL. No debades, ja que la Comunitat Valenciana és un referent en el sector, i el 72 per cent de les empreses participants són valencianes.

El conseller d'economia sostenible, Rafa Climent, també es trasllada a Madrid per a inaugurar a migdia la fira, i per tal de mostrar suport a "un sector que ha superat una important crisi i ha mostrat la seua capacitat per a recuperar el lideratge a través de la inversió en innovació, disseny i d'una aposta per la internacionalització".

Un dels estands a la Fira de Madrid d'una empresa de les nostres comarques. En concret es tracta de Comersan, que enguany celebra el seu 50 aniversari.

També ARAMULTIMÈDIA està allí per visitar els estands de l'Institut Tecnològic Tèxtil, AITEX; conéixer més sobre les activitats proposades per la patronal ATEVAL; i saber com és el nivell de negoci a la fira. De tot t'informarem en pròxim vídeos.