El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Tomàs Llàcer d’Alcoi comptarà amb itinerari protegit de la pluja des de les aules al pati

CPEE Tomàs Llàcer / Ajuntament d'Alcoi

Aquesta intervenció té un termini d'execució de 3 mesos i s'intentarà finalitzar al més prompte possible perquè afecte en la menor mesura possible a l'inici del curs, segons l'Ajuntament. 

Les obres del CPEE Tomàs Llàcer començaran la segona setmana de juliol. L'actuació consistirà en la construcció d'un itinerari protegit de la pluja en eixir de les aules al pati. A més s'adequa l'edifici existent mitjançant la instal·lació de climatització/ventilació en la totalitat de les aules (a excepció de la de música) i a l'aula de fisioteràpia. També s'ha projectat la instal·lació de dos jocs adaptats en unes aules d'estimulació, i a més s'ha comptat la pintura de la totalitat de la planta baixa.

Aquesta intervenció té un termini d'execució de 3 mesos i s'intentarà finalitzar al més prompte possible perquè afecte en la menor mesura possible a l'inici del curs. Les obres, que s'emmarquen dins del Pla Edificant, van ser adjudicades a Verdú Masip Servicios S.L.U. per un import de 178.182,18 euros, a aquesta quantitat caldria sumar 15.926 en concepte de projecte i direcció d'obra pel que l'import final de l'actuació serà de 194.108 euros, quedant un romanent d'uns 50.000 euros per a poder complementar diverses actuacions.


Fins al moment les inversions del Pla Edificant han suposat 1.125.290 euros en obres finalitzades en 5 centres educatius: Escola Oficial d’Idiomes, Horta Major, Sant Vicent, Miguel Hernández i El Romeral. Segons indica l’Ajuntament d’Alcoi, la Generalitat invertirà més de 15 milions d'euros en els centres educatius de la ciutat a través del Pla Edificant.


Jordi Silvestre, regidor d’Educació, ha indicat que “vull posar en valor aquest pla, la Generalitat invertirà més de 15 milions d'euros per a millorar els nostres centres educatius, no m'agrada parlar del passat, però no hem d'oblidar el que passava fa uns anys amb altres partits governant en la Generalitat, amb més de 1.000 milions d'euros en sobrecostos en actuacions de col·legis públics, moltes promeses i poques realitats. També vull agrair i destacar la gran faena que duen a terme els tècnics municipals en aquests projectes, al costat d'ells hem treballat sense parar, ara bé també hem de dir, que les tramitacions de l'Edificant no són ràpides, per la qual cosa suposa presentar projectes i la fiscalització dels mateixos i la seua tramitació, com no pot ser d'una altra manera”.