El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Tomàs Llàcer demana un canvi d'horari per millorar el benestar de l'alumnat i la conciliació familiar

Col·legi Públic d’Educació Especial Tomàs Llàcer.

Asseguren que el canvi d'horari, similar a la jornada continua, seria més beneficiós per a tot la comunitat educativa.

L'AMPA del Col·legi Públic d’Educació Especial Tomàs Llàcer d’Alcoi no està d'acord amb l'horari actual del centre. Asseguren que un horari més similar a la resta de centres escolars estan "justificats de manera pedagògica i organitzativa i duts a terme amb resultats molt positius als àmbits familiars, educatius, de salut i benestar de l’alumnat i de conciliació familiar".

El centre assegura que aquesta petició de canvi d'horari està sol·licitat per part de tots els Consells Escolars dels centres específics de les comarques del sud valencianes a la Direcció Territorial abans del 15 de juny de 2019. L'AMPA del Tomás Llácer assegura que no hi ha hagut resposta per part del Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional a la petició d’un horari especial. En el comunicat signat per Marta Lapuente, presidenta de l'AMPA del Tomàs Llàcer, demana que "el Secretari Autonòmic tinga a bé aprovar els horaris sol·licitats en juny de 2109 a la Direcció Territorial d’Educació".

Aquest horari entre altres beneficis, segons l'AMPA, possibilita l’assistència a activitats extraescolars de vesprada, millora el rendiment de l’alumnat i incrementa la seua capacitat d’atenció, hi ha una influència millor de la resposta farmacològica durant l’horari escolar, promou el desenvolupament de la seua personalitat i una formació integral, i fa possible la participació en la vida social i cultural de l’entorn.