El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

Els bombers treballen en la vesprada d'este dissabte per sufocar un incendi forestal declarat en la zona de l'Orxa, entre El Comtat i la Vall d'Albaida, i en el qual treballen 10 mitjans aèris. Han fixat el foc concretament en terme de la Vall de Gallinera. A les 21:00 continua actiu.

Més informació

Incendi forestal a prop de L'Orxa que es veu des de tot El Comtat

El Tomàs Llàcer demana un canvi d'horari per millorar el benestar de l'alumnat i la conciliació familiar

Col·legi Públic d’Educació Especial Tomàs Llàcer.

Asseguren que el canvi d'horari, similar a la jornada continua, seria més beneficiós per a tot la comunitat educativa.

L'AMPA del Col·legi Públic d’Educació Especial Tomàs Llàcer d’Alcoi no està d'acord amb l'horari actual del centre. Asseguren que un horari més similar a la resta de centres escolars estan "justificats de manera pedagògica i organitzativa i duts a terme amb resultats molt positius als àmbits familiars, educatius, de salut i benestar de l’alumnat i de conciliació familiar".

El centre assegura que aquesta petició de canvi d'horari està sol·licitat per part de tots els Consells Escolars dels centres específics de les comarques del sud valencianes a la Direcció Territorial abans del 15 de juny de 2019. L'AMPA del Tomás Llácer assegura que no hi ha hagut resposta per part del Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional a la petició d’un horari especial. En el comunicat signat per Marta Lapuente, presidenta de l'AMPA del Tomàs Llàcer, demana que "el Secretari Autonòmic tinga a bé aprovar els horaris sol·licitats en juny de 2109 a la Direcció Territorial d’Educació".

Aquest horari entre altres beneficis, segons l'AMPA, possibilita l’assistència a activitats extraescolars de vesprada, millora el rendiment de l’alumnat i incrementa la seua capacitat d’atenció, hi ha una influència millor de la resposta farmacològica durant l’horari escolar, promou el desenvolupament de la seua personalitat i una formació integral, i fa possible la participació en la vida social i cultural de l’entorn.