El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El tracte telefònic de la Tourist info d'Alcoi és el tercer millor a la Comunitat

El tracte telefònic de la Tourist info d'Alcoi és el tercer millor a la Comunitat / Ajuntament Alcoi
L'informe que ho certifica s’ha dut a terme mitjançant la tècnica del visitant misteriós

 La Tourist info d'Alcoi dispensa el tercer millor tracte telefònic a la Comunitat. Ho constata un informe que s’ha dut a terme mitjançant la tècnica del visitant misteriós i que se li hi ha atorgat una puntuació de 9,45 sobre 10.

El tracte telefònic que dispensa l'oficina de la Tourist Info d’Alcoi és la tercera de turisme que millor en tota la Comunitat Valenciana. Ho certifica l’informe de l’Agència Valenciana de Turisme, Alcoi ha sigut avaluada entre 149 oficines més. Ha obtingut una valoració de 9,45 sobre 10, molt superior al 6,54 de la mitja provincial.

La regidora de Turisme, Lorena Zamorano, diu que "Es tracta d’un merescut reconeixement que sens dubte palesa la prioritat que atorguem al tracte de totes aquelles persones que s’interessen pels encants turístics d’Alcoi", i que "de cara a la intensa campanya de Nadal és una de les millors notícies que podíem rebre"

Aquest informe s’ha dut a terme mitjançant la tècnica del visitant misteriós, que ha permés posar a prova l’atenció telefònica de la Tourist Info mitjançant una consulta simulada. 11 àrees han sigut avaluades a l'oficina alcoiana i ha obtingut la màxima puntuació en 10 d’elles, amb un total de 520 punts dels 550 possibles.

La seua puntuació tan alta han sigut gràcies a la rapidesa en respondre al telèfon, el sentiment d’acollida derivat del tracte personal, la qualitat de la comunicació o la claredat de la informació, capacitat de transmetre una imatge positiva de la destinació o a l’hora de mostrar agraïments durant l’acomiadament de la trucada.