El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Trail arribarà als més menuts amb la seua edició Mini

Cartell del tast de cerveses/Rotary Club Alcoy Font Roja

La primera activitat per arreplgar fons sera aquest divendres 6 de juliol amb un tast de cerveses en la Fàbrica Lluna, organitzada per Rotary Club Alcoy Font Roja

Tant Nacho com Paco tenen clar que volen transmetre uns valors com el respecte, la solidaritat i el treball en equip per a tot el món, per això han presentat de manera oficial el nou Mini Trail per als més xicotets.

El Trail Solidari de cada any torna amb més força que mai. Alberto Belda, regidor d'educació i esports ens ha presentat a Paco Fuster, director d'organització i coordinació, i Nacho Company, coordinador de seguretat i recorregut de +queuntrail.

Tant Nacho com Paco tenen clar que volen transmetre uns valors com el respecte, la solidaritat i el treball en equip per a tot el món, per això han presentat de manera oficial el nou Mini Trail per als més xicotets, que es dividira en diferents franges d'edat, que en aquest cas es dividiran entre els de 1r i 4t de primària, els de 5é i 6é de primària, i també per als de 1r i 4t de secundària.

Tots aquests actes i celebracions necessiten una gran quantitat de recursos humans i econòmics, que no serien possible sinó fora pels patrocinadors i suports, entre ells es troba Rotary Club Alcoy Font Roja, que aquest divendres dia 6 de juliol, se celebrara un tast de cerveses a la Fàbrica Lluna Cerveses Bio, on es podrà gaudir de música en directe, tast de cerveses ecològiques de La Lluna, tallador de pernil, la presentació d'un nou cotxe elèctric i moltes sorpreses. Per a poder gaudir de tota aquesta festa, s'haurà de pagar 19 euros per al tiquet d'entrada, que servira com a donació per a fer possible tant el Trail Solidari com el Mini Trail. A més, durant el pròxim any des del club Rotary Font Roja preparen altres activitats com un campionat de golf o una gala de màgia. .