El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

Arriben els dies grans de la Setmana Modernista d'Alcoi. El cap de setmana del 20 al 22 de setembre, el poble d'Alcoi canvia d'època i es trasllada al segle XX. Per anunciar-ho, el periodista Aimar Bretos és l'encarregat de fer el pregó d'aquesta tercera edició. 

Més informació

El Pregó enceta el cap de setmana Modernista d'Alcoi

El Trail Solidari Alcoi prioritza la seguretat dels participants

La competició tindrà lloc el 27 d'octubre

El Trail Solidari Alcoi cada vegada està més a prop, i al parèixer, en aquesta 6a edició s'afegeix una novetat per a afavorir la seguretat i la salut de tots els participants.

Aquesta novetat ve acompanyada pel grup SOS Cardio Sport, que formaran un grup de metges, infermers, T.I.S i personal qualificat i acreditat per a l'ús del desfibril·lador i primers auxilis.

Cal dir que tot l'equip estarà present en totes les proves, tant al Mig Trail (26 quilòmetres), Marxa Solidària (20 quilòmetres) i el Traile (52 quilòmetres), i que també són esportistes, concretament són corredors de muntanya, d'Ultra Trail, MTB, Ironman, i molt més.

L'objectiu de +QUEUNTRAIL és dotar d'una major seguretat a totes les proves, per tal que aquest esdeveniment tan important siga totalment segur i que tots els corredors puguen gaudir d'una gran experiència esportiva.

Cal destacar que ja porten quasi 1.800 participants per a la competició, la qual tindrà lloc el pròxim 27 d'octubre.