El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El tren del Tirisiti torna la setmana de Nadal

El tren eixirà des del carrer Sant Llorenç del 23 al 28 de desembre.

Les entrades es poden adquirir ja a la web de TicketAlcoi per 3€ i els recorreguts es podran fer del 23 al 28 de desembre. La ruta és de 30 minuts i té com a novetat la presència del personatge del Tirisiti, qeu contarà la seua història en diversos punts del recorregut.

Del 23 al 28 de desembre torna una proposta que va tindre una molt bona acollida l’any passat, el tren del Tirisiti. El tren eixirà des del carrer Sant Llorenç, 2 i anirà per l’Avinguda País Valencià, pont de María Cristina, carrer Els Alçamora, pont de Sant Roc, Alameda Camilo Sesto, Pont de Sant Jordi, Sant Tomàs i per la plaça d’Espanya tornarà a Sant Llorenç. El temps del viatge és de 30 minuts i l’horari serà de 10:30 a 14 hores i de 17 a 19:30 hores.

La principal novetat d’aquest any és que el personatge del Tirisiti pren vida i contarà la seua història en tres punts del recorregut: la plaça Pintor Gisbert (Parterre), prop CC Alzamora i en El Teix.

El preu de l’entrada és de 3 euros i es poden adquirir en https://home.ticketalcoi.com. En cada compra es podran aconseguir com a màxim 4 entrades per persona.