El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Trialcoy celebra unes jornades de xarrades i tallers

Promouran els esports del triatlon i com prevenir les lesions

El triatló i totes les seues modalitats estan de moda. Són molts els que ara el practiquen, per això és important conèixer alguns detalls per a estar ben preparats. El Trialcoy realitzarà unes jornades de xarrades i tallers per a explicar detalls importants tant per als més xicotets com per als adults. Són gratuïtes i obertes a tot el món. 

El triatló i totes les seues modalitats estan de moda. Són molts els que ara el practiquen, per això és important conèixer alguns detalls per a estar ben preparats. El Trialcoy realitzarà unes jornades de xarrades i tallers per a explicar detalls importants tant per als més xicotets com per als adults. Són gratuïtes i obertes a tot el món. 

Segons Jorge Tendero, president del Trialcoy "l'objectiu d'aquestes jornades és promoure la pràctica del triatló. Hem enfocat el tema cap a la seguretat vial, la mecànica de la bicicleta i un entrenament funcional pensant en els corredors de llarga distància i previndre lesions". "Totes les activitats són gratuïtes". 

Per la seua banda, el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Alcoi, Alberto Belda, va subratllar que "pensem que és fonamental el tema de la formació dels esportistes per a coses de seguretat i traure més rendiment a la competició".