El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Trofeu Filaes d'Alcoi congrega a més de 1.500 esportistes

Partit disputat al Pavelló Mutua Levante / AM
S'espera una gran expectació i festa durant aquests dos dies

A les huit de la matinada han començat tots els esports a rodar en aquest tradicional trofeu. Al voltant de 1500 esportistes participen en aquesta edició amb la intenció de gaudir i competir amb la seua Filà. El futbol sala sènior i aleví ha sigut protagonista en els pavellons del Poliesportiu Francisco Laporta. A més, els camps de fútbol també han estat plens de gent ja que s'han disputat les primeres fases del Fútbol 7 veterans, juvenil, cadet e infantil.  D'altra banda, el bàsquet ha viscut la seua primera fase en el colegi Les Paules.

De la mateixa manera, els esports com la petanca, el pàdel o el tennis de taula també ha estat presents al poliesportiu. Els participants han fet tot el possible per a aconseguir la classificació. Demà es disputaran les fases finals i es donaran a conèixer els guanyadors en cadascun dels esports.

La novetat d'enguany ha estat amb la cursa. Un esport on els participants han pogut mostrar les seues millors habilitats amb el running. S'ha disputat aquest matí i el campió sènior ha sigut Ovidi Albert i en categoria de veterans Xema Asensio. A més, els Aragonesos han resultat campions i per darrere d'ells els Andalusos.