El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Trofeu Filaes finalitza el seu primer dia amb sorpreses i guanyadors

Demà per la vesprada s'entregaran els trofeus de cadascun dels esports

La sorpresa del campionat ha estat al pavelló Miguel Sarasa del Poliesportiu Francisco Laporta on s'ha disputat una final avançada en el futbol sala sènior. Els Creuats s'han enfrontat en quarts de final als Abencerrajes i s'han classificat a les semifinals guanyant 2-1. En aquesta eliminatòria li espera la Llana que ha derrotat 2-0 als Vascos. Així mateix, l'altra semifinal de la competició on la gent més aclama, amidarà als Almogàvers davant la Magenta.

La sorpresa del campionat ha estat al pavelló Miguel Sarasa del Poliesportiu Francisco Laporta on s'ha disputat una final avançada en el futbol sala sènior. Els Creuats s'han enfrontat en quarts de final als Abencerrajes i s'han classificat a les semifinals guanyant 2-1. En aquesta eliminatòria li espera la Llana que ha derrotat 2-0 als Vascos. Així mateix, l'altra semifinal de la competició on la gent més aclama, amidarà als Almogàvers davant la Magenta.


Quant al bàsquet, ja hi ha finalistes. Els Cids s'enfrontaran als Miqueros, que hi han arrasat en semifinals guanyant 59-25 als Aragonesos. A més, en l'esport on més risses hi ha, la petanca, els Maseros, Berberiscos, Cordoneros i Ligeros es jugaran entre ells en semifinals i final qui és el guanyador d'enguany.

On sí que hi ha hagut campió ha sigut en futbol 8, on les Tomasines han derrotat als Aragonesos i s'han proclamat com a campions del torneig.

Aramultimèdia ha estat al poliesportiu presenciant els diferents partits. En el següent document es poden consultar els horaris per a les fases finals de demà.