El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Trofeu Premi Sant Jordi s'internacionalitza en la segona edició

Benfica, Nord-West Moscow i el Guangzhou Evergrande de Xina han confirmat la seua participació

La segona edició del torneig de futbol base Premi Sant Jordi-Costa Blanca, que se celebra a Alcoi els dies 15 i 16 de juny, tindrà caràcter internacional. Benfica, Nord-West Moscow de Rússia i Guangzhou Evergrande de Xina han confirmat la seua participació. Els 70 equips competiran en les nou categories del trofeu organitzat per l'Associació de Sant Jordi amb la col·laboració del Patronat de Turisme Costa Blanca (des de querubins a cadets). A més d'equips estrangers, també jugaran categories inferiors de clubs espanyols de Primera i Segona com València, Betis, Llevant, Getafe o Albacete.

"Per a molts xiquets d'Alcoi i de la comarca aquest torneig és una oportunitat única de gaudir jugant contra grans equips d'Espanya i de l'estranger", explica Víctor Hugo Ribes, responsable de Modernització de l'Associació de Sant Jordi. "A més de fomentar l'esport entre els xiquets, un dels objectius d'aquest campionat és difondre el nom d'Alcoi i, per extensió, de la Festa de Moros i Cristians. Per açò és transcendental tant la participació d'equips estrangers com el suport de Costa Blanca", indica Ribes.

L'augment en el nombre d'equips participants ha provocat que el torneig amplie la seua durada respecte a l'edició de l'any passat. La categoria prebenjamín començarà a competir el divendres a la vesprada en les instal·lacions del Francisco Laporta. El dissabte, els partits es disputaran entre les 9 i les 20 hores.