El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El valencià arriba a les platges amb la campanya Sempre Teua

Campanya Sempre Teua

Cultura repartirà més de 20.000 bosses de platja dins la campanya 'Sempre teua. La teua llengua'

"La llengua està present a tots els espais, fins i tot durant les vacances. Per això hem triat el nostre litoral per establir ponts amb la ciutadania amb el foment de l'ús habitual de la nostra llengua": Rubén Trenzano, director general de Política Lingüística. 

Durant el pròxim més d'agost, la conselleria de cultura repartirà més de 20.000 bosses de platja pel litoral valencià. Les bosses portaran el lema de la campanya 'Sempre teua. La teua llengua', i l'objectiu és normalitzar l'ús i fer-lo familiar a tots els ciutadans. Rubén Trenzano, director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, diu que "la llengua està present a tots els espais, fins i tot durant les vacances. Per això hem triat el nostre litoral per establir ponts amb la ciutadania amb el foment de l'ús habitual de la nostra llengua".

La campanya comença el 4 d'agost i eixe primer cap de setmana es repartiran bosses en les platges valencianes de la Malva-Rosa i la Patacona, i les platges d'Alacant ciutat. L'11 i 12 d'agost el repartiment serà a Moncofa i Santa Pola. El tercer cap de setmana, 18 i 19, a Alcossebre i Torrevella. Finalment la campanya anirà el 25 i el 26 d'agost a les Arenes de València i de Calp.

A més del repartiment de bosses de platja, dos avionetes recorreran el litoral amb pancartes amb el lema. I també està el Bus de la Llengua, que recorre els diferents municipis amb tallers i informació de promoció lingüística.