El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El València C.F fitxa l'alcoià Hugo Muriel

Hugo Muriel
Fins ara ha jugat a l'Esides Caramanchel

Des del mateix club de la capital els han dit que tenia condicions per despuntar. Actualment cursa els seus estudis a l'IES Andreu Sempere i aconsegueix compatibilitzar-ho amb la seua 'vida esportiva'

Hugo Muriel ja pot dir que ha disputat dos partits amb l'infantil de categoria autonòmica del C.F Fundació València. Però aquesta no ha sigut la seua primera experiència fora d'Alcoi. En categoria aleví ja ha participat amb la Selecció Valenciana i amb l'equip del València d'eixa categoria.

Actualment cursa els seus estudis a l'IES Andreu Sempere (abans a Horta Major) i aconsegueix compatibilitzar-ho amb la seua 'vida esportiva'. Cada dilluns, dimecres i dijous té entrenament a la Ciutat Esportiva a València i un autobús l'arreplega a ell i als companys de les nostres comarques. Ix de sa casa a primera hora de la vesprada i torna a la nit.

Tant la família com el mateix Hugo estan molt il·lusionats amb la seua trajectòria, curta però prometedora. Des del mateix club de la capital els han dit que té condicions per despuntar. Abans d'estar en el C.F Fundació València ha jugat a l'Esides Caramanchel.