El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El vandalisme en Alcoi no entén d'art

L'exposició "La Ciutat Imaginada" s'articula a Alcoi fins al pròxim 18 de gener amb quatre obres d'art projectades en altres quatre marquesines d'autobús del centre de la ciutat.

Pocs dies han calgut perquè el vandalisme haja deixat el seu propi segell en l'exposició artística 'La Ciutat Imaginada', que des de mitjans d'aquest mes de desembre il·lustra el centre d'Alcoi. Una de les obres d'aquesta mostra, OVNI PBK9 de Rosell Meseguer, compta des de fa uns dies amb una pintada a la seua superfície. 

L'obra de Meseguer es troba ubicada a l'Avinguda País Valencià, 42, i és un dels quatre treballs que l'Institut Valencià d'Art Modern ha portat a Alcoi en el marc de l'exposició 'La Ciutat Imaginada'. Després que l'exposició fora presentada el passat 18 de desembre, amb la presència en Alcoi de representants de l'IVAM, han calgut a penes dos dies perquè l'obra haja sigut objecte d'actes vandàlics, concretament una pintada de color roig intens que compromet la integritat del treball OVNI PBK9.

L'Ajuntament d'Alcoi ja està en coneixement del succés, i en veu del seu regidor de Seguretat i Cultura, Raül Llopis, afirma que s'ha notificat a la brigada de neteja municipal perquè actue pròximament.