El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El veïnat d'Alcoi es concentra per demanar solucions per al Centre

Familiars i persones properes a la víctima del passat dimecres s'han deixat veure a l'acte, que ha congregat al voltant de 200 persones.

La plaça d'Espanya s'ha omplert aquest dilluns amb desenes de veïns de la ciutat per demanar solucions envers la degradació que està patint el Centre d'Alcoi. A la concentració s'ha pogut viure un minut de silenci en honor a Trinidad, la víctima mortal que va ocasionar el despreniment d'un edifici el passat dimecres.

De fet, familiars i persones properes a la víctima de 74 anys s'han deixat veure a l'acte, que ha congregat al voltant de 200 persones. Ha sigut el nét de Trinidad qui ha agafat el micròfon durant uns segons per a dedicar paraules de record a la seua àvia. Instants abans, la portaveu dels convocants havia verbalitzat la necessitat de solucions per al barri. "Estem cansats de viure amb por que ens caiguen edificis al damunt, i de la imatge de devastació que presenta el Centre", ha comentat. També ha afegit que l'objectiu de la concentració no era ni el de buscar culpables ni caps de turc, sinó el de trobar "solucions i ser escoltats".

Les dues intervencions han vingut acompanyades del so de nombroses casseroles sent colpejades i de diferents càntics. Molts dels assistents han mostrat fulls de paper amb el següent missatge: "El Centre som tots, menys enderrocaments i més rehabilitació". Tal com s'havia anunciat, cap membre del govern local ha acudit a la cita. A diferència dels representants de la resta de grups municipals, que sí que han donat suport a la convocatòria.