El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Última hora

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

Situació límit del Deportivo que no alça el cap i que mostra una debilitat defensiva més que preocupant. El Celta B ha guanyat 1 a 0, i gràcies. Pitjor que un flan, sense perill i sense idees. Rubio ha estat el millor amb dos dispars molt perillosos. La volta al Collao, decisiva, però en tota la temporada només ha estat capaç de guanyar per dos gols a un rival: El barça B en la primera jornada (3-1).

Més informació

L'Alcoyano, ni cara a l'aire (1-0)

El veïnat de Batoi definirà el futur del seu barri

Des de la Regidoria de Democràcia Participativa s'ha previst un procés participatiu amb què definir l'estratègia per al futur immediat del barri de Batoi.

El procés permetrà dur a terme un estudi demogràfic, així com una anàlisi de les necessitats socials i culturals, de la situació socioeconòmica, de la seguretat ciutadana, del parc immobiliari i dels recursos potencials del barri. La primera de les sessions participatives tindrà lloc durant la primera setmana de novembre, amb una sessió de treball de la mà de l'empresa encarregada del procés.

La regidora de Democràcia Participativa, María Baca, reconeix que Batoi "sempre ha tingut demandes i s'han incorporat diferents serveis però d'una manera poc estructurada i, a vegades, pensant més en el curt termini que en el futur del barri". Per aquest motiu, continua la regidora, és pretén esbrinar "què necessita Batoi, i com s'ha d'enfocar un barri molt diferenciat per poder explotar els seus avantatges".