El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Vila-real invita la FEBO als seus tornejos estiuencs

Imatge arxiu torneig Febo
  • Participaran els alevins, infantils i cadets entre els mesos de maig i juny
  • Laia Pastor, convocada per la selecció  valenciana sub 15

El pròxim cap de setmana les portes dels estadis de futbol al territori valencià s’obriran per començar a acollir espectadors que fins ara s’havien de conformar en veure els diferents espectacles esportius o bé, per la via streaming o per les xarxes socials.

Seguint les mesures sanitàries marcades pel govern, aquesta decisió permetrà la celebració no sols de les competicions regulars sinó d’altres extraordinàries com tornejos d’estiu una vegada acabada la lliga federativa. Precisament, la FEBO ja té sobre la taula una invitació d’una de les cites estivals que organitza el Vila-real CF. Les bones relacions entre la institució ontinyentina i la taullera s’ha traduït en la invitació als equips alevins, infantils i cadets de la FEBO per als tornejos que organitza el club groguet entre els mesos de maig i juny a la Ciutat Esportiva Pamesa Cerámica. Els primers a participar seran els alevins el dia 16 de maig. Un mes després, el 16 de juny, serà el torn dels infantils i tancaran esta invitació els cadets el dia 20 de juny.

Alegria del futbol femení

En altre ordre de coses, el futbol femení també ha donat una gran alegria a la institució ontinyentina en les últimes hores, La futbolista Laia Pastor ha estat convocada per la selecció valenciana sub 15 per a hui dijous a les instal·lacions federatives de Picassent. La futbolista de l’Infantil i Cadet de la FEBO ha estat citada per la seleccionadora Alicia Moreno, seguint els passos de la seua companya d’equip Candela Herrero, convocada recentment.

Laia Pastor