El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El ‘vinted’ solidari i analògic de l’IES Cotes Baixes

Nebrett López, Carla Pastor i Eva Casado

Nebrett López, Carla Pastor i Eva Casado són les estudiants que han proposat aquesta idea, tutoritzades per les professores Verónica Gisbert i María Alvir.

Les estudiants estaran a una de les parades del mercat aquest divendres 25 de novembre i qualsevol persona pot comprar.

L’IES Cotes Baixes ha posat en marxa una nova acció solidària. Es tracta d’un mercat de roba de segona mà al Mercat de la Zona Nord. Les estudiants estaran a una de les parades del mercat aquest divendres 25 de novembre i qualsevol persona pot comprar.

Aquesta proposta naix de l’assignatura del repte SOS Social Adolescents en Acció. Lluny d’utilitzar les noves tecnologies per portar endavant aquest projecte, les professores i estudiants han decidit traslladar aquesta iniciativa al Mercat de la Zona Nord.


La roba que venen és de segona mà dels alumnes i professors de l'institut i els beneficis que obtindrem els destinarem a “Campaña Ropa Limpia”.


Nebrett López, Carla Pastor i Eva Casado són les estudiants que han proposat aquesta idea, tutoritzades per les professores Verónica Gisbert i María Alvir. Segons conten les estudiants, la idea de crear aquesta tenda ha sigut nostra, ja que havíem de triar dues propostes socials per millorar i una d'elles va ser l’explotació humana al camp del tèxtil.