El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El xef Kiko Moya pronunciarà el 'Privilegi' de la Fira de Cocentaina

Kiko Moya

Ho farà des de la balconada del Palau Comtal de la mà de l'alcaldessa, Mireia Estepa Olcina i davant de centenars de veïns i visitants. 

El prestigiós cuiner del restaurant 'L'Escaleta', ha estat el triat per inaugurar oficialment la pròxima Fira de Tots Sants des del Palau. El xef pronunciarà el 'Privilegi' i passarà a la història del seu poble.

L'organització, per mitjà de la regidora del ram, Mariona Carbonell, ha confirmat que el xef contestà Kiko Moya serà l'encarregat de donar lectura al 'Privilegi' i donar inici a aquesta 672 edició de Fira el pròxim dia 1 de novembre. Ho farà des de la balconada del Palau Comtal de la mà de l'alcaldessa, Mireia Estepa Olcina i davant de centenars de veïns i visitants. 

Segons la regidora Mariona Carbonell, “Kiko Moya és actualment un referent indiscutible de l'alta cuina al nostre país. És un exemple per a totes nosaltres de constància, professionalitat i treball dur. I tot això, sempre mirant cara a cara al seu poble, a la seua terra i a la seua gent, i apostant per Cocentaina per a portar avant el seu projecte”.

Gran curriculum d'un contestà il.lustre

Kiko Moya (Cocentaina, 1976) és el cuiner estrela del restaurant L'Escaleta, acompanyat pel sommelier, i cosí seu, Alberto Redrado. aquest restaurant  compta amb dues Estrellas Michelin i tres Soles Repsol, entre moltíssimes altres distincions.