El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El XLIII premi de Teatre 'Ciutat d'Alcoi' 2017 és per a Guillem Clua

El XLIII premi de Teatre 'Ciutat d'Alcoi' 2017 és per a Guillem Clua / Premi de Teatre
El nom de l'obra premiada ha sigut 'Al damunt dels nostres cants'

 'Al damunt dels nostres cants' ha rebut el XLIII premi de Teatre 'Ciutat d'Alcoi' 2017 de l'autor Guillem Clua.

Ja se sap qui és el guanyador de la XLIII edició del Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi, un certamen degà de la dramatúrgia en la nostra llengua: Guillem Clua amb l’obra 'Al damunt dels nostres cants'.

L'acte ha sigut al Teatre Calderón, amb l’assistència del Director General de l’Institut Valencià de Cultura, de la Generalitat Valenciana, Abel Guarinos; del Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, Raül Llopis; i de la portaveu del Jurat, Sonia Alejo.

L'autor és natural de Barcelona, però viu a Madrid i va guanyar anteriorment el Premi Ciutat d’Alcoi en 2002 per 'Invisibles' i 2004 per 'La pell en flames'.

En aquesta edició s'han presentat 47 originals, de diferents procedències: 23 del País Valencià, 20 de Catalunya, 2 de Madrid, 1 d’Andalusia i 1 de les Illes Balears, duplicant la participació de l’any anterior i el Jurat ha certificat l’alt nivell dels textos.

La dotació del premi per part de l’Ajuntament d’Alcoi és de 8.000 euros, a més de l’edició de l’obra en col·laboració amb l’Editorial Bromera. Resta oberta també la possibilitat d’estrenar-se a la Mostra de Teatre d’Alcoi, si la producció es materialitza.