El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El XV All Star de Bàsquet d’Alcoi se celebrarà el 8 de gener i serà a benefici de SOLC

Alberto Belda i Paco Agulló / AM

El cartell de l’esdeveniment és obra de l’alcoiana Paula Sempere. 

L’All Star de la lliga local de bàsquet d’Alcoi és sinònim de festa de l’esport per començar cada any. La XV edició torna a ser solidària i serà a benefici de SOLC, tal com ha confirmat Paco Agulló, comunicador i un dels coordinadors d’aquesta activitat. Tindrà lloc al pavelló del Col·legi Sant Vicent de Paül el diumenge 8 de gener a partir de les 10:30 h.

Alberto Belda, regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi, ha donat tot el suport a aquesta activitat i ha destacat la importància de tindre una lliga local de bàsquet amb una gran trajectòria.

Pel que fa al primer esdeveniment esportiu de l’any, començarà a les 10:30 h amb el concurs de triples. A continuació, cap a les 11 h, es disputarà el partit entre els combinats par i imparell. Això significa que els equips que estiguen en les posicions pars de la classificació de la lliga local a hores d'ara tindran un representant que s’enfrontarà a un component de cada equip del combinat imparell. Posteriorment es lliuraran els trofeus a ‘MVP Quico Córcoles’ als ‘hòmens del partit’ de cada equip. Cal destacar que l’All Star compleix 15 anys, però el memorial Quico Córcoles (qui fou fundador de la lliga local) és la XIII edició.

També participa el ballet de Virgina Bollufer per amenitzar aquest esdeveniment esportiu totalment consolidat. Cal destacar que el cartell de l’esdeveniment és obra de l’alcoiana Paula Sempere. El col.lectiu d'àrbitres locals, Asoar, també col.labora de forma desinteresada.

Euros per punts i solidaritat

Com ja és habitual en les darreres edicions,  l’All Star va lligat a una ONG o entitat social. En 2023 serà a SOLC, associació comarcal que proporciona suport i ajuda durant i després del tractament del càncer.

Voluntaris d’aquesta associació posaran un stand al mateix pavelló per donar visibilitat a la seua tasca. La principal novetat d’enguany és que els punts que anoten ambdós equips durant l’All Star servirà per a que SOLC puga recaptar diners, tal com ha confirmat Paco Agulló.