El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Yeclano guanya el Trofeu Ciutat d'Alcoi en els penals

Partit soporífer entre el Deportivo i el Yeclano que ha arribat als 90 reglamentaris amb empat a zero. En els penals, Carbonell i Ruba han fallat, mentre que el Yeclano ha materialitzat 4 dels 5 llançaments. La millor notícia, la presència de públic a les graderies.

Ha estat un partit dels que NO fa afició, sense quasi ocasions i amb la gespa en un estat molt lamentable. El Yeclano no ha volgut jugar al futbol i el Deportivo ha estat més pendent de no encaixar que d'una altra cosa. Les millors ocasions, no obstant això, han sigut per als de Parras.

Mourad, l'últim fitxatge cedit per l'Elx, apunta maneres com a '9' nat, i ha tingut una bona opció en el 13 de partit, però quasi a soles dins l'àrea, ha xutat molt fluix i sense conseqüències.

Ja en la segona, primer Juanra i després Raillo, han pogut marcar. Però el xut i la remata de cap -respectivament- han anat desviats. Res més en tot el partit. Bona voluntat i fortalesa defensiva amb Carbonell, Garcés, Primi i Raül com a jugadors més endarrerits. Per cert, que Garcés ha abandonat el terreny de joc sembla que amb algunes molèsties musculars.

El Yeclano no ha disparat entre els tres pals i s'ha dedicat a destruir més que a encadenar jugades de perill.

Així s'arribava a la fi del partit amb empat a zero i es resolia el duel als penals.

Tanda de penals

Mal ha començat el Deportivo, perquè Pablo Carbonell ha errat. La cosa s'ha igualat quan Manuel, del Yeclano, també ha tirat fora. Però a la fi, Ruba no ha materialitzat el definitiu, cosa que Iker sí que ha fet.

ARAMULETIMÈDIA ha retransmés per streaming el partit sencer, de manera experimental.

La millor de les notícies, que han pogut presenciar el partit 1000 persones.