El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El 25N visibilitza a Alcoi les violències quotidianes que no es veuen

Corresponsabilitat, prostitució, cosificació a les xarxes socials i masclisme tòxic son els 4 temes que es visibilitzen

'Fer visible l'invisible' és la nova campanya de la regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament d'Alcoi per tal de commemorar el 25 de Novembre, el Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència contra les Dones. 4 audiovisuals mostren situacions quotidianes sobre les violències quotidianes 'que no es veuen'.

Corresponsabilitat, prostitució, cosificació a les xarxes socials i masclisme tòxic son els 4 temes dels vídeos que el consistori alcoià ha començat a difondre mitjançant xares socials.


El mateix 25N es llegirà a les 12 h. en la Plaça d'Espanya el manifest corresponent i tot i que la COVID-19 no deixarà congregar un nombre important de persones. En aquesta programació, col·laboren les entitats ACOVIFA, 'De Mare a Mare' i Col·lectiu 8 de març amb la posada en marxa de distintes activitats.


Concretament, a banda del 25N, també hi haurà altres activitats en els pròxims dies. El divendres 27 de novembre, xerrada virtual sobre 'Violència obstètrica en temps de pandèmia'. El dilluns 30 de novembre, projecció del documental 'Volar' al Centre Cultural Mario Silvestre. Cal inscriure's prèviament a igualtat@alcoi.org