El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Baradello d'Alcoi pateix nous robatoris també en la Nit de Nadal

Baradello / Google Maps

Els robatoris s'han produit entre es 19 i les 21 h del 24 de desembre i han furtat, sobretot, joies i diners. 

Els veïns del Baradello han confirmat el robatori en 3 vivendes aquest 24 de desembre. Els robatoris s'han produït entre les 19 i les 21 h a 'casetes' dels carrers Avet, Magnòlia i Om. Els veïns estan "preocupats" i apel·len a que es comunique qualsevol situació o actitud estranya que siga susceptible d'un robatori.

Els lladres han volgut sorprendre els veïns del Baradello en una nit tan especial com la de Nadal. Segons ha confirmat l'Associació de Veïns del BaradelloARAMULTIMÈDIA, entre les 19 i les 21 h del 24 de desembre han entrat a robar en 3 cases aprofitant aquesta data tan assenyalada. Els lladres han utilitzat el 'modus operandi' habitual i han robat sobretot diners i joies. Els veïns creuen que furten açò perquè les joies són fàcils de col·locar al mercat. "No els interessa furtar electrodomèstics", afirmen.

Fins ara es desconeix la identitat del lladre o lladres, ja que les càmeres de seguretat només capten persones vestides de negre, amb la cara tapada i amb guants. S'han detectat 3 robatoris en aquesta vespra de Nadal, però des de l'Associació de Veïns indiquen que el nombre pot augmentar, ja que hi ha gent que no viu tot l'any i es troben el succés en el moment de tornar a les vivendes.

Els veïns i residents se senten "indefensos", ja que no és la primera vegada que furten a urbanitzacions del disseminat d'Alcoi, com el Baradello, el Sargento o Montesol. Des de l'Associació de Veïns demanen a qualsevol persona que veja una situació o actitud estranya que avise immediatament a la Policia. Aquesta associació vol transmetre que "estan treballant perquè açò se solucione algun dia". Han considerat la possibilitat de contractar una empresa de vigilància o instal·lar un sistema de videovigilància amb la finalitat de dissuadir als lladres i així evitar robatoris.