El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Barri del Partidor celebra les seues Falles 2019

Ací teniu tota la programació d'activitats que duraran des del dia 16 de març fins al 23

Com cada any el barri del Partidor d'Alcoi celebra les seues particulars festes. Una programació plena d'activitats des del dissabte dia 16 de març fins al dissabte 23 del mateix més.

Per al dia 16 han preparat un encontre entre pintors i un taller infantil. Després, ja passem fins al dia 21, dijous, quan a les 19.00 h començarà la "plantà" de la falla engalanada del barri, i es descobrirà el cartell, a continuació, al voltant de les 21.30 h, se celebrarà un "sopar faixa". L'endemà, dia 22, el Partidor viurà el dia de "La Vespra" i a les 20.30 al centre social Panical es farà l'activitat Jam Barrial. 

Per a finalitzar aquestes festes, durant el dissabte 23 de març se celebrarà el dia de "La Cremà". La programació d'aquest dia començarà ben prompte, i és que a les 9.30 h hi haurà una "despertà" amb dolçaines i tabals que continuarà amb una "xocolatada i bunyolà". A les 11.00 h, els més menuts podran gaudir del taller de construcció de la falla infantil. Una hora més tard, serà el torn del partit de Pilota Valenciana. Per a les 13.00 h la música omplirà els carrers amb la batucada TA!QUIRIQUITA per a donar pas mitja hora després a les paelles, on es premiarà a la millor d'elles. La jornada descansarà fins a les 20.00 h. La música tornarà a ser protagonista gràcies al concert de Sara Gee & Ramblin Matt. Amb totes aquestes activitats, és necessari que a les 21.30 h es faça un "soparet" i seguidament, acompanyaran aquestes festes la Batukada Sambolika per a decidir quin serà el ninot indultat. Ja per a les 22.30 h es farà la "Cremà de la Falla" i per a tancar les festes que millor forma que amb música gràcies als concerts dels grups Amazonian i La suite Rumba