El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CGR Alcoi estarà present en la Copa de la Reina

L'equip del CGRA que participarà en la Copa de la Reina

És la primera vegada que un equip alcoià estarà en aquesta competició nacional, que tindrà lloc a Guadalajara a Abril. El conjunt el formen Blanca Agudo, Daniela Picó, Ana Silvestre, Paula Torregrosa i Paula Hinojar.

El conjunt aleví del Club de Gimnàstica Rítmica Alcoi ha sigut triat per a representar a la Federació de Gimnàstica de la Comunitat Valenciana en la pròxima Copa de la Reina. Tan sols dos clubs valencians han sigut seleccionats per a participar en aquest important campionat nacional, i és la primera vegada que ho farà un equip alcoià. El conjunt està format per les gimnastes Blanca Agudo, Daniela Picó, Ana Silvestre, Paula Torregrosa i Paula Hinojar, que oferiran el millor de si el pròxim mes d'abril a Guadalajara. 

Daniela Picó, del CGR Alcoi

A més, una de les gimnastes de l'equip, Daniela Picó, ha sigut seleccionada amb altres 7 gimnastes valencianes per a formar-se en la jornada de tecnificació de la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc al Centre Colonial d'Alfafar el pròxim 10 de març. 

Però fins aquestes cites, l'activitat del CGRA no cessa. Aquest diumenge, quatre dels conjunts del Club participen en la primera fase dels 37 Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, al Poliesportiu Francisco Laporta.