El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CGR Sant Jordi, campió en el provincial en categoria infantil

Gimnastes del CGR Sant Jordi / Foto facilitada pel club

Les infantils i les cadets tenen opció de disputar el nacional

Ainara Llinares, Lidia López, Edurne Nicolau, María Abad i Lucía Gozalbez són les gimnastes de categoria infantil que han quedat campiones al provincial disputat a Montfort del Cid.

A banda d'aquesta categoria, també han participat les 'cadets' del Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi d'Alcoi. Elles han quedat en segona possició i el conjunt ha estat format per Rocío García, Helena Gisbert, María Muñoz, Claudia López i Claudia Galera. Tant les infantils com les cadets viatjaran a l'Alcora on es disputarà l'autonòmic. En cas d'obtindre un bon resultat, podrien acudir al Nacional que tindrà lloc a Guadalajara entre el 10 i 14 d'abril.


En el Palau Multiusos de Guadalajara es va disputar, també el diumenge 24, el primer control de la Lliga Iberdrola. Entre els 30 clubs que van participar el CGR Sant Jordi va aconseguir colar-se entre els 18 primers i així aconseguir la classificació per a la següent fase a disputar a Saragossa a mitjan març. Els exercicis realitzats per les gimnastes de nivell Absolut Elba Navarro, amb cércol i cinta, i Ana Mico, amb maces i mans lliure, van ser decisius.

En la competició provincial de Montfort de nivell Base també van prendre part les individuals la categoria juvenil Zaida Beneyto i Patricia Ruiz, que no van aconseguir plasmar en el tapís l'esforç realitzat aquesta temporada pel que no van obtindre la classificació per a la fase autonòmica.