El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CGR Sant Jordi d'Alcoi aconsegueix un or, dues plates i dos diplomes al trofeu d'Elx

Ana icó, cedida al Chmara d'Elx, disputarà la Copa d'Espanya a Múrcia l'11 de novembre

Les gimnastes d'Alcoi continuen preparant el Campionat Nacional de Conjunts en els nivells Base i Absolut. Aquest cap de setmana han viatjat fins a Elx els conjunts aleví, juvenil, benjamí i infantil.

Al Trofeu d'Elx, el conjunt aleví ha aconseguit ser medalla de plata. El conjunt està format per María Abad, Lucía Gozálbez, Lídia López, Edurne Nicolau i Lídia Prats. Pel que fa al conjunt juvenil, ha finalitat en 4a posició amb les gimnastes Andrea Ortiz, Ainara Gisbert, Miriam García, Patrícia Ruiz i Zaida Beneyto.

El conjunt infantil base del CGR Sant Jordi ha finalitzat el Trofeu d'Elx en cinqué lloc. Aquest està format per María Muñoz, Claudia Galera, Helena Gisbert, Noa Villar, Ainara Linares i Claudia López. Pel que fa als benjamins, l'equip està format per Júlia Verdú, Lucía Serrano, Laura Catalá i Daniela Samblás, i ha quedat en segona possició, penjant-se la plata.

Han sigut 21 gimnastes les que hi han participat. L'última en fer-ho ha sigut Ana Micó (actualment cedida al conjunt il·lícita del Chamara), que s'ha penjat l'or en categoria junior. Ana Micó, juntament amb el Chamara, s'ha classificat per representat a la Comunitat Valenciana en la Copa d'Espanya que es disputarà a Múrcia l'11 de novembre.