El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CIP FP Batoi recupera les mobilitats Erasmus+

Batoi és centre referent en Erasmus, ja que en cada edició envia més de 30 alumnes de tots els Graus Mitjà que es cursen al centre. 

Un grup de 19 estudiants està preparat ja per a anar fins a Irlanda del sud. També es reactivaran la resta de destinacions a mesura que siguen segures. 

El CIP FP Batoi ha confirmat ja la primera destinació per a reprendre les mobilitats Erasmus+, Irlanda del sud, on la situació pel coronavirus està sota control ara mateix. Així, un grup de 19 estudiants ja estan preparats per a eixir el 21 de maig i fer les seues pràctiques a empreses irlandeses. Són tots alumnes dels diferents especialitats de Grau Mitjà del CIP FP Batoi; i estaran allí durant 60 dies. Cal recordar que les beques Erasmus+ costegen tot: viatge, allotjament i manutenció. 

Des del CIP FP Batoi continuen treballant per poder assegurar la resta de destinacions, comprovar els protocols de seguretat, i enviar més joves d'Erasmus. De moment, està previst que altres 5 alumnes de Gestió Administrativa viatge a Malta en juny i durant 90 dies. 2 del Grau d'Estètica aniran a Roma també a finals de juny. I queden 12 alumnes que volen anar a França, però des del CIP FP Batoi estan pendents encara de l'evolució de la pandèmia i les mesures de desescalada en aquest país. 

La recuperació de les beques Erasmus+ és una bona notícia després de l'aturada sobtada del curs passat. En 2020 un grup 12 joves va arribar a anar-se'n la primera setmana de març, però tornaren pocs dies després per a confinar-se en Espanya. Cal recordar que el CIP FP Batoi és centre referent en beques Erasmus+, i que sempre reparteixen beques entre tots els estudis de Grau Mitjà que ofereixen perquè, siga quin siga els interessos acadèmics de l'estudiant, tinga oportunitat de fer pràctiques en l'estranger.

Si vols saber més sobre el CIP FP Batoi, pots consultar els seus perfiils de FacebookTwitter i Instagram.