El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El CIPFP Batoi oferta Graus de fins a 6 famílies formatives, i una ampla cartera de beques Erasmus+

La preinscripció per al curs 2020-2021 es farà de manera telemàtica entre el 17 i el 25 de juny

A Alcoi comptem amb un centre de referència pel que fa a beques Erasmus+, on es poden cursar graus de fins a 6 famílies formatives: turisme, sanitat, informàtica, imatge personal, administració o serveis socioculturals. Recordeu que enguany la preinscripció és telemàtica. T'oferim tots els enllaços.

És el moment de triar estudis, i al CIPFP Batoi trobem un ampli ventall de possibilitats. Tenen fins a 6 famílies formatives, amb varietat de cursos i torns. Per exemple, està la Família d'Hostaleria i Turisme, amb Grau Mitjà en cuina i en servicis de restauració, i un Grau Superior de direcció de cuina. Recordeu que Batoi compta amb unes immillorables instal·lacions de cuina i restaurant. Però aquesta és tan sols una de les famílies d'estudis, també trobem Sanitat (amb, per exemple, Laboratori Clínic o Farmàcia i Parafarmàcia); la Família d'Informàtica i Comunicacions; la família d'Administració i Gestió; la d'Imatge Personal (amb una FP Bàsica de Perruqueria i Estètica de vesprades, o els graus d'estètica integral o cosmètica capil·lar); i com no, la Família de Servicis Socioculturals a la Comunitat, amb els coneguts estudiants d'Animació Sociocultural i Turística que apliquen molts dels coneixements a accions en ciutat. I per al curs 2020-2021 es preveu un nou cicle LOE de Seguretat Mediambiental, amb el Grau Superior de Química i Salut Mediambiental.

De cadascuna de les famílies es poden vore vídeos informatius a la web, ta sols has de clicar en la següent imatge.

 

 

Però a més de formació en la terreta, des de Batoi també ofereixen una ampla cartera de pràctiques en l'estranger amb beques Erasmus+. De fet, el centre alcoià és el que més estudiants envia a l'estranger cada any de tota la Comunitat Valenciana.

Recordeu que el procés de matrícula enguany és telemàtic. Per a la Formació Professional el termini és del 17 al 25 de juny. Es pot accedir a la web habilitada per a la matriculació ací.

I si vols saber més, el CIPFP Batoi és actiu en xarxes socials, i ofereix molta informació tant a Facebook, com Twitter o Instagram.