El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El muBOma reobri aquest dimecres 10 de juny

S'han implementat tots els protocols de seguretat sanitària, amb un recorregut de sentit únic, aforament limitat en les sales, obligació d'ús de mascareta, gels i mampares protectores i reforç dels torns de neteja. Es reprén la visita però els tallers didàctics i activitats culturals s'ajornen a setembre. 

El Museu del Consorci de Bombers d'Alacant, el muBOma, torna a obrir les portes a Alcoi. Serà aquest dimecres 10 de juny, i s'han pres totes les mesures necessàries per a garantir la visita amb seguretat. 

Quasi tres mesos després que tancara les portes, el passat 11 de març, de nou es pot visitar el Museu dels Bombers. Serà a partir d'aquest dimecres 10 de juny, i reobri amb un ample dispositiu de seguretat i salut pública per garantir condicions segures tant per als visitants com per als treballadors. 

Des del Museu expliquen que s'han adaptat tots els protocols de seguretat decretats per les autoritats sanitàries. Així, s'obrin totes les sales però amb aforament reduït i controlat que permeta complir la distància de dos metres entre persones. Hi haurà un recorregut únic que els visitants han de seguir, amb senyalística en escales, corredors, ascensors, lavabos i recepció. És obligat l'ús de mascaretes en l'interior del museu, i s'han col·locat dispensadors de gel i mampares protectores, així com cartells amb recomanacions sanitàries. També s'han reforçat els torns de neteja

Es reprén la visita i la difusió de la importància de la professió del Bomber, però les sessions culturals i els tallers didàctics queden ajornats de moment a setembre.

El muBOma obri en horari de 10 a 16 hores de dilluns a dijous. Divendres l'horari és de 10 a 14 hores i de 16 a 18. Dissabte de 10 a 14 hores, i diumenges i festius, estarà obert d'11 a 14 hores.