El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Promonova Santa Ana Interromp el bon final de l’Aramultimèdia F.S

Imatge d'arxiu

L'últim partit serà davant l'Electrodomésticos Pastor

L’Aramultimèdia F.S. disputava aquest cap de setmana el penúltim partit de la lliga regular davant el colíder de la classificació, el Promonova Santa Ana. Els nostres venien d’aconseguir tres victòries seguides i esperaven obtenir un resultat positiu que hages sentenciat el campionat en favor del ZN Viajes Petanca Team, a més d’haver posicionat a l’equip en una 6a posició que podia donar-se com a bona després de les irregularitats de la temporada.

El partit va estar disputat i prova d’això és el resultat final de 4-3 que donava la victòria per la mínima als favorits de l’encontre.


El Promonova va fer valer la seua necessitat de punts i va aprofitar les seues oportunitats a la primera part on aconseguia avançar-se 2-0 al marcador. A la segona meitat l’Aramultimèdia va entrar al partit amb més intensitat i reduïa diferències al marcador per dues vegades amb el 2-1 i amb el 3-2, però el Promonova volia aplegar a l'última jornada en opcions i en cap moment es va relaxar. A les acaballes del partit l’Aramultimèdia va signar el definitiu 4-3, però sense temps per tractar de rascar un empat.


Després de setmana santa es jugarà el partit que tancarà la lliga davant l'Electrodomesticos Pastor, amb res en joc per cap dels dos equips i on es decidirà la posició final dels nostres a la taula, entre la 7a i la 9a plaça.