El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El reconeixement Passet a Passet d'enguany és per a la companyia castellonenca Xarxa Teatre

La Colla Mal Passet de Cocentaina lliurarà aquest reconeixement en el pròxim festival de Colles, que tindrà lloc el 16 de març al centre cultural El Teular.

La Colla Mal Passet de Cocentaina reconeix cada any a una persona, entitat o grup que treballa per fer més visible el món de la dolçaina com a element musical i vincle cultural del nostre territori. Han rebut aquest reconeixement noms com ara Francisco Valor, José Rafael Pascual-Vilaplana, Xavier Richart, o Saül Gómez. I enguany, per a la 15 edició del Festival de Colles, s'ha triat a la companyia castellonenca Xarxa Teatre per a rebre el Reconeiximent Passet a Passet.

Un dels espectacles de Xarxa Teatre

Fa més de 3 dècades que Xarxa Teatre ofereix obres de gran format, amb dos elements que els identifiquen: l'ús de la pirotècnia i el so de la dolçaina. Des de la Colla Mal Passet expliquen de Xarxa Teatre que "des dels seus inicis el so de la dolçaina ha sigut un element identificatiu dels seus espectacles, i que endinsa l'espectador en les tradicions valencianes. La carrera de Xarxa Teatre ha sigut internacional, i espectacles com Veles e Vents, El foc del mar o El dolçainer de Tales han fet sonar la dolçaina a nombrosos països arreu del món, amb música original composta per a l'ocasió o bé música tradicional adaptada".

El 15 Festival de Colles tindrà lloc el pròxim 16 de març al centre cultural El Teular de Cocentaina. Els assistents podran gaudir d'un concert amb música dels espectacles de Xarxa Teatre.