El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Rotary Club Font Roja celebra la segona edició de la Festa de l'Estiu

Aquesta vegada la celebració serà en La Glorieta i comptarà amb música de Esjava, The Thone Wheels i Jesús Lara.

El dissabte 6 de juliol el Rotary Club Font Roja celebrarà la segona Festa d'Estiu, que enguany tindrà lloc en La Glorieta. Aquesta festa a més, té un objectiu solidari, i és que els beneficis estaran destinats a pisos tutelats per a joves en risc d'exclusió social que gestiona la Fundació La Salle Acoge. Per ara, un d'aquests pissos ja està ocupar per tres xics i una xica.

La festa començarà a les 6 de la vesprada i finalitzarà sobre la 1.30 de la nit, i per a amenitzar es comptarà amb les actuacions dels grups alcoians Esjava, The Thone Wheels i Jesús Lara amb el Quartet Atòmic.

Durant la festa hi haurà un sopar còctel i un espai per a degustació de beguda. A més, es comptarà amb un espai per als més menuts amb atraccions i inflables, tot amb monitors.

El preu del donatiu per a aquest esdeveniment solidari es de 19 euros per als adults i 5 euros per als xiquets i xiquetes. Es podrà comprar l'entrada a l'Hostal Savoy, Impridekor, i Fernando Cano Ropa Hombre.

En aquesta festa participen la Inmobiliaria JBC, Terol Ingenieros,  Sea Eventos,  Nuevos Vinos,  Distribuciones Jacarilla,  Licores Sinc,  Cárnicas Catalá, Camelot, Amstel,  Stap,Aura+, Babalú Group, Saneamientos Gibeller, Espabrox Seguros, Electrodomésticos Benavent, La Tía Tula, Ana Rodríguez i Jordi Linares Abogados Alcoy, Granizados La Bruixa i Plaça 78.