El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Rotary Club Alcoi fa homenatge pòstum al seu fundador Eladio Silvestre

La vídua d'Eladio Silvestre, Sari Barber, arreplega de mans del president del Rotary un detall. Al fons, el governador de districte

El 22 d'octubre es complia un any de la mort de l'empresari alcoià, fundador del Rotary, i des del Club han volgut retre-li homenatge.

El Rotary Club d'Alcoi ha fet un sentit homenatge a qui fora un dels seus fundadors, Eladio Silvestre, ara que s'ha complit un any de la seua mort. El club ha aprofitat la visita del governador de districte, Jesús Martínez, per a recordar els inicis del club i la feina dels primers membres del Rotary Alcoi.

Un moment de l'homenatge. Com a curiositat, la campana utilitzada en el club està batejada amb el nom de la vídua d'Eladio Silvestre, Sari.

Ha sigut en un dinar en el Tiro de Pichón, on s'han llegit diversos discursos per part de Luis Moltó, un dels altres socis fundadors; Enrique Peidro, actual president del Club, i Eladio Jorge Silvestre en nom de la família. S'ha recordat la figura d'Eladio Silvestre, així com el seu compromís amb la ciutat d'Alcoi i amb el Rotary Club, que va ajudar a crear a finals dels 80. La família ha rebut un diploma en record, així com un medalló amb el símbol del Rotary Club i la inicial d'Eladio.