El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Rotary Club Alcoi Font Roja organitza el seu primer Torneig de Golf

Camp de golf d'Elx on es disputa el torneig

Participen uns 50 golfistes

Aquest diumenge 2 de desembre està disputant-se el trofeu solidari Rotary Club Alcoi Font Roja, en col·laboració amb el Club de Golf Alcoi, juntament amb l'Escola de Golf d'Elx.

Aquest Torneig de Golf solidari forma part del projecte rotari 2018/2019 de RCAFR. La intenció és engegar un ambiciós projecte educatiu que millore la comprensió de la realitat del càncer.

La competició és disputa en les instal·lacions de l'Escola de Golf Elx, dependent de la Federació de Golf de la Comunitat Valenciana. Es tracta d'un camp de 9 clots que es recorre tres vegades. Després del torneig hi haurà un dinar durant la qual s'efectuarà una rifa amb els regals aportats pels patrocinadors i col·laboradors. Participen mig centenar de golfistes.

Per a completar la intenció humanitària d'aquest torneig, Rotary Club Alcoi Font Roja compta amb la col·laboració dels següents patrocinadors: Impridekor, Grupo Elasa, Rocío Sábanas, Jordi Linares Abogados, JBC Inmobiliaria, Hostal Savoy, Grupo Stap (Telcom, Firefoc, Proalarm), Mahou, Carpintería Pascual Cuenca, Asesoría Norte, Fernando Cano ropa hombre, Tanatori d’Alcoi, Termoformas.