El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

El Rotary Club Alcoy Font Roja torna a convocar els Premis Valora

Premiats a 2020 / Rotary Font Roja

Els qui desitgen proposar algun candidat poden remetre un breu currículum al correu premiosvalora@rotaryalcoyfontroja.es abans del 4 de juny a les 12 h.

Els Premis Valora arriben a la segona edició i tenen la intenció de reconèixer a persones i col·lectius que hagen demostrat “generositat, qualitats altruistes i actituds humanitàries”, segons indica el Rotary Club Alcoy Font Roja.

Els premiats es donaran a conèixer el 12 de juny a l’Hostal Savoy a les 13:30 h. La Fundació Novaterra i els joves del Voluntariat del Col·legi La Salle van ser els premiats a 2020.

El Rotary lliurarà dos premis: el Premi Valora 2021, per a entitats o persones majors de 30 anys i el Premi Valora Júnior 2021, destinat a joves que com a màxim tinguen eixa edat.

Rotary Club Alcoy Font Roja convida a qualsevol persona, associació o empresa a presentar candidatures. Les bases estan publicades en el perfil de Facebook del Rotary Club Alcoy Font Roja. Els qui desitgen proposar algun candidat poden remetre un breu currículum al correu premiosvalora@rotaryalcoyfontroja.es abans del 4 de juny a les 12 h. El jurat estarà compost per 11 representants d'entitats socials de la comarca i del mateix Rotary Club Alcoy Font Roja.