El tiempo - Tutiempo.net
Alcoi
El temps

Rotary Club Alcoi Font Roja valora l'altruisme de les comarques

Es convoca la primera edició dels Premis Valora, on es vol reconéixer a les persones i col·lectius "més humanitaris". Ja està oberta la presentació de candidatures, i qualsevol pot suggerir candidats.

Des del Rotary Club Alcoy Font Roja volen reconéixer aquells col·lectius i persones "que hagen demostrat generositat, qualitats altruistes i actituds humanitàries". Buscar i trobar les bones persones, reconéixer-les públicament, i que "servisquen de model a imitar en la nostra comunitat".

Hi haurà dos premis, un per a persones o entitats amb més de 30 anys, i altre junior, per a joves fins als 30. Des del club Rotary animen a proposar candidats, enviant un curt currículum a aquesta adreça de correu: premiosvalora@rotaryalcoyfontroja.es, abans del 14 de febrer, El jurat estarà format per membres d'entitats educatives i socials de la comarca, a més de representants del consistori i el Rotary Club. El lliurament dels premis tindrà lloc el 7 de març a l'Hostal Savoy. Part dels diners arreplegats en el cobert d'aquest dinar es destinaran a alguna entitat solidària. És condició indispensable que els premiats puguen acudir a aquest dinar on es farà el reconeixement. 

Les bases completes es poden consultar ací.